П`ятниця, 26.04.2024, 17:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту
Статистика
Головна » Архів матеріалів
Перший матч серії був нами програний. В черговий раз гра не пішла. Особисто мені здалося, що команда для себе вже виконала завдання на цей сезон.
Що стосується фанатіння, то це було щось... По-перше сектор зібрав найбільшу кількість людей за весь час. Я не помилюся, якщо скажу, що нас було більше півсотні чоловік. І хоч склад сектору був доволі неоднорідним (нові люди, які ще не знають всіх зарядів, десяток ну дуже вже молодих осіб і кілька дівчат), все-одно звук і шиза були на класному рівні. По-друге не обійшлося без серйозних траблів. Все почалося з того, що під кінець гри суддя прийняв декілька спірних рішень не на нашу користь і з сектору залунало "Суддя - під...рас", підхоплене центральними трибунами. Один з суддів виявився з гумором і почав розкланюватись у відповідь )). Але після чергового рішення "проти нас", один з хлопців стрибнув з трибуни на майданчик і наскочив на суддю. Відтягнули його тільки наші гравці і помічник тренера. Кінцівка матчу на се ... Читати далі »
Переглядів: 563 | Додав: kropich | Дата: 15.05.2009 | Коментарі (1)

Гра відбудеться в четвер 14.05.09 о 19.00. Перший поєдинок у серіїї до 2-х перемог в іграх за 5-8 місця

Переглядів: 678 | Додав: kropich | Дата: 14.05.2009 | Коментарі (1)

Сегодня в Днепропетровске на искусственном поле школы ФК «Днепр» состоялся очередной контрольный матч с участием нашей команды. Оппонентом «Стали» выступил чемпион Днепропетровской области сезона 2008 г. – местная команда «Авио», за которую, что примечательно, выступают двое бывших игроков «Стали» - Михаил Казноха и Михаил Васильев.

Тренеры днепродзержинской «Стали» решили сыграть против «Авио» двумя составами – в первой половине матча на поле вышла условная «основа», а во второй на поле появились игроки, приехавшие на просмотр. Поэтому неудивительно, что первый тайм прошёл с преимуществом днепродзержинцев, которые уже в дебюте поединка – на 15 минуте, открыли счёт. Это сделал Андрей Скарлош, реализовавший  очевидный пенальти, назначенный за снос юркого Олега Шутова. В дальнейшем 1 тайм проходил с заметным превосходством «Стали», но забить ещё нашим футболистам не удалось. В целом же, за первые 45 минут "Сталь" заслужила поло ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 625 | Додав: Миша:) | Дата: 03.02.2009 | Коментарі (0)

Сегодня, 16 января, 24 года исполнилось защитнику ФК "Сталь" Александру Полуницкому. Днепродзержинские болельщики от всего сердца поздравляют именинника и желают ему всего самого наилучшего. Здоровья, счастья, успехов во всех начинаниях, достичь всех поставленных целей.

Переглядів: 734 | Додав: Миша:) | Дата: 16.01.2009 | Коментарі (0)

14 января в рамках подготовки ко второй половине сезона "Сталь" в Днепродзержинске на стадионе тепличного комбината провела спарринг с дублем днепропетровского "Днепра". Игра началась довольно неожиданно - уже на первой минуте после подачи углового полузащитник "Днепра"  Максим Зайнчковский, воспользовавшись неразберихой в защитных порядках "Стали", распечатал ворота нашей команды.

 Далее преимущество перешло к более опытным игрокам "Стали", и на 29 минуте Анатолий Подробаха реализовал пенальти, назначенный за грубый фол против одного из игроков, находящихся на просмотре. Однако, несмотря на дальнейшие усилия обеих команд до конца матча счет не изменился, хотя во втором тайме инициатива была на стороне хозяев. Это и не случайно, поскольку во второй сорокапятиминутке на поле появились Андрей Скарлош и Олег Шутов.  

Вообще, негативный отпечаток на д ... Читати далі »

Переглядів: 635 | Додав: Миша:) | Дата: 16.01.2009 | Коментарі (0)

Офіційний лист українським футбольним фанатам, яких зараз дехто став називати не інакше як «неофіційні уболівальники професійних футбольних клубів» (це ж треба було придумати таку дефініцію – неофіційні уболівальники), викликав не менше гіркого сміху та нерозуміння, ніж ганебний законопроект «Про заходи безпеки під час проведення змагань серед професіональних футбольних клубів», що став топ-темою в останній час.

В положеннях цього законопроекту вболівання за улюблений футбольний клуб тими засобами, які застосовувалися і застосовуються фанатами із моменту зародження фанатського руху, за мірою покарання можна визначити як тяжкий кримінальний злочин. Коментарі зайві. Звісно, це «творіння» одразу ж почало обговорюватися в Інтернеті, а одночасно почалися роздуми над конкретними діями щодо захисту своїх прав та інтересів, планування акцій протесту.

Подальший розвиток подій ... Читати далі »

Переглядів: 786 | Додав: kropich | Дата: 12.11.2008 | Коментарі (0)

Вчора з президентом баскетбольного клубу БК"Дніпро-АЗОТ" були обговорені питання щодо розвитку фан-руху. Результатом цієї розмови стало рішення про створення фан-клубу і його фінансування, забезпечення атрибутикою, організацію виїздів. Організовувати фан-клуб будуть дніпродзержинські ультрас, які вже не перший рік підтримують місцеві команди. Для вступу у фан-клуб телефонуйте 80939891889
Переглядів: 691 | Додав: kropich | Дата: 07.11.2008 | Коментарі (0)

В найближчі п'ятницю та неділю "Азот" нарешті зіграє вдома на новому майданчику!!!. О 18.00 в п'ятницю гра з "Говерлою", а в неділю о 14.00 - з "Політехнікою". Нагадаю, що новим "домом" для Азоту стане тенісний зал СК "Прометей", якщо хто не знає - це по проспекту Аношкіна поруч з мікомповським басейном.
Переглядів: 691 | Додав: kropich | Дата: 05.11.2008 | Коментарі (0)

У п'ятницю та у неділю відбулися чергові матчі нашого баскетбольного клубу в УБЛ. Ігри знов відбувалися на виїзді, через те, що домашній зал ще не повністю готовий. Можливо вже наступної п'ятниці ми будемо грати вдома. Нажаль обидві гри були програні. Спочатку наш клуб скривдив запорізький "Феро - ЗНТУ" 91 - 71, а потім дніпропетровський "Дніпро" 81 - 74. Хоча в неділю азотівці без підтримки не залишились. На матч приїхало 12 фанів і троє кузьмичів, з яких правда лише один активно включився у підтримку. В голосовій підтримці, ми мало в чим поступилися дніпровському фан-сектору, який був вдвічі чисельніший за наш. Треба сказати, що діпряне навіть переклички з нами ніякої не завели, а ми через те і самі до них не обзивалися. Хоч би підійшли привіталися, не вороги ж все-таки. Та певно там вже всі такими мажорами стали, що ми не достойні їхньої уваги. Куди там, якийсь Дніпродзержинськ приїхав... Щодо гри, то обидві команди відзначалися великою кількістю помилок ... Читати далі »
Переглядів: 621 | Додав: kropich | Дата: 28.10.2008 | Коментарі (0)

Вчора наша команда виграла матч за 6 очок. Гра була напруженою і великого естетичного задоволення футбольним гурманам мабуть не принесла. Але на те він і матч лідерів. Як і прогнозувалося, долю гри вирішив один м'яч.
Щодо супорту, то тут знов все стабільно: приблизно 20 чоловік, бліденький перший тайм і пристойний звук у другому. Мабуть вже нічого з цим не поробиш. Особливо гарна шиза пішла після забитого голу. Була також одна новація - ми дістали на один матч мегафон і враження від його використання найкращі. Гостей приїхало до 50 чоловік і ми думали, що без траблів не обійдеться, але вони майже з середини першого тайму почали заводити з нами переклички і все пройшло мирно. В перерві наші хлопці з ними влаштували Сталь - Зірка - алкоголь. Шизіли вони непогано і в першому таймі звичайно ж нас перекричали, але для такої кількості людей, звук міг би бути і кращим. Після забитого нами голу вони майже змовкли і стадіоні було чутно лише наш non-stop. Також на ... Читати далі »
Переглядів: 832 | Додав: kropich | Дата: 25.10.2008 | Коментарі (8)

« 1 2 3 4 5 6 »
Copyright MyCorp © 2024