Субота, 20.04.2024, 14:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика
Головна » 2008 » Жовтень » 25 » Сталь 1 - 0 Зірка
Сталь 1 - 0 Зірка
11:26
Вчора наша команда виграла матч за 6 очок. Гра була напруженою і великого естетичного задоволення футбольним гурманам мабуть не принесла. Але на те він і матч лідерів. Як і прогнозувалося, долю гри вирішив один м'яч.
Щодо супорту, то тут знов все стабільно: приблизно 20 чоловік, бліденький перший тайм і пристойний звук у другому. Мабуть вже нічого з цим не поробиш. Особливо гарна шиза пішла після забитого голу. Була також одна новація - ми дістали на один матч мегафон і враження від його використання найкращі. Гостей приїхало до 50 чоловік і ми думали, що без траблів не обійдеться, але вони майже з середини першого тайму почали заводити з нами переклички і все пройшло мирно. В перерві наші хлопці з ними влаштували Сталь - Зірка - алкоголь. Шизіли вони непогано і в першому таймі звичайно ж нас перекричали, але для такої кількості людей, звук міг би бути і кращим. Після забитого нами голу вони майже змовкли і стадіоні було чутно лише наш non-stop. Також наші гості трохи попалили піротехніки через що мали проблеми з акабами. "АСАВ" звучало з обох секторів.
Після матчу ми пішли їх проводжати і довго ще за стадіоном лунали переклички, але навіть сфотографуватися не змогли через акабів. Сподіваюсь, що це початок великої дружби.
Після цього матчу маємо в своєму активі 36 очок і займаємо 1-шу сходинку в турнірній таблиці.
Переглядів: 831 | Додав: kropich | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 8
8 kropich  
0
Ну про ваш звук, я кажу порівнюючи його з іншими гостями, що до нас приїздили. На рахунок нашого сектору, ну щож поки маємо те що маємо, у вихідні, наприклад і 35 чоловік збирається.
А на рахунок гостьової, ваші ж перші і почали, ще до матчу. Я сподіваюсь перепалка одного-двох язикатих вояк, на загальний дружній настрій не вплине. booze

7 Zirka-ultras  
0
Вопрос !!!
А кто эт такой умный пишет в гостевой книге??? http://fcstal.com.ua/guestbook.php
Мы думали, что вроде с Вами у нас дружба, а выходит совершенно наоборот dry dry

6 АСАВ  
0
Мда на счёт шизы не согласен сначала вам надо хотя бы на домашние матчи под 50 человек собрать,а потом рассуждать о звуке.Про выездные матчи молчу.Рассуждения про то мог быть звук лучше или нет это с области предположений не более,я могу тоже предположить,что и у вас звук получше мог бы быть.

5 Массажист ФК Звезда  
0
Проблем небіло только потому что залили мировую алкоголем,а вообще мы мирные. Поздравляю с победой,но за выход в 1 лигу борьба еще впереди!!!
Удачи Дззежинцы!!! Ждем к нам!!!

4 Zirka-ultras  
0
Вот на счёт звука я тоже не соглашусь ... шизел наш гостевой сектор весь матч громче всего стадиона Да, возможно мы могли бы и лучше кричать, но среди нас было 12 человек из грачёвского сектора !!! А так соглашусь "Сталь" выиграла заслужено и честно !!!

3 Я мужик  
0
У Звезды лучший саппорт во Второй лиге и это даже не обсуждаеться

2 ЯЯЯ  
0
А вы дома собирите хотябы 40 чел а патом про звук говорите!!!

1 1488  
0
Привіт з Кіровограду smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024