П`ятниця, 29.03.2024, 03:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту
Статистика
Головна » 2009 » Червень » 8 » Н.С. Колючий после матча "Звезда" - "Сталь".
Н.С. Колючий после матча "Звезда" - "Сталь".
16:31

После беседы с президентом ПФЛ Сиротой С.А. в гостинице "Европа" и совместного просмотра ими повторов.

Эксклюзив 8)

    "Значит мы просмотрели повторы моментов. Что я могу сказать: пенальти на Подробахе был - 1000%. Из четырех положений "вне игры", которые были зафиксированы в нашу сторону, двух небыло точно. В конце матча, после удара Подробахи, заблокированного защитником, была рука. Я даже не буду это обсуждать - это 100%. Поэтому, когда я задал вопрос об этом президенту ПФЛ, он сказал: "Мы сделали все, что могли", на что я ему ответил: "Вот видите, мы сделали все, что могли,а судьи сделали все, что надо.

- Скажите, а будет ли официально наказан арбитр судивший данный матч?

Арбитр будет отстранен от судейства на две игры.

Я задаю вопрос Сироте: "Вот скажи, зачем вообще такой футбол? Я, пожалуй поразмыслю и вообще прекращу с футболом в Днепродзержинске. В таких условиях я им заниматся вообще не хочу". Он мне: "Нет, не горячитесь". Вот скажите, стоит ли заниматся футболом, чтобы в конце сезона три человека (судьи) вышли на поле и лишили надежд молодых ребят, лишили того, к чему они стремились, ради чего все это? Футболисты, что я хочу вам сказать: вы - молодцы, вы просто молодцы. Мы подумаем даже над тем, как в этой игре вас не оставить без копейки."

Переглядів: 810 | Додав: NemeziS | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 5
5 Виктор Слюсаренко  
0
по грі кіровоградці сильніші. аж на 62 хв гості створили перший небезпечний момент: воторат врятував. Якби до тої хвилини господарі краще реалізовували своїми моменти, то був бюи розгром. Чи скажете що ви грали сильніше. Не думаю. Будьте обєктивні. а судді помилялися в обидві сторони. боялися назначити пенальті. Ви ж вдома на шару і виграли 1-0 суддя не зарахував чистий гол у Ваші ворота. Що забули? Потрібно памятати.

4 Олег  
0
Можливо і заслуговували. Але з урахуванням всіх обставин а людина обєктивна рахунок все одно міг бути 3-2 на корись господарів. А "Сталь" якщо вони на щось сподівались потрібно було грати краще ну так як в останні 20 хв. гри.

3 kropich  
0
Помилки бувають різні - ті, які впливають на кінцевий результат і ті,які не впливають. Наскільки я зрозумів, після перегляду запису гри, Сирота погодився з тим, що перші мали місце. Я згоден, що перший тайм ми провалили, але по другій половині ми заслуговували мінімум на нічию.

2 ASD  
0
Ребята,судья ошибался в обе стороны,как обычно во второй лиге.Итог закономерен.

1 Олег  
0
Не потрібно плакати. Пенальті 100% був і Кордюку і що терер робитти. Просто судді у 2 лізі абож молоді делитанти або списані невдахи з вищих дивізіонів. А що тоді говорити Кіровограду коли в тупу в Полтаві та Сумах нам в доданий час ставили сумнівні пенальті. Життя продовжується. А коли після кожної поразки президенти клубів будуть згортати свою діяльність то футболу навіть такого не буде.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024